Heb je een eigen bedrijf wat groeit en bloeit. Maar moet je alle zeilen bijzetten om alles te doen wat er moet gebeuren? Hou je eigenlijk te weinig tijd over om nieuwe initiatieven of activiteiten te creëren of op te zetten? Moet je weer die berg mails gaan beantwoorden? Of die nieuwsbrief had er al lang uit gemoeten. En wil je gewoon je focus leggen op het geven van workshops en trainingen?

Hoe zou het zijn als je delen van jouw werk, waar je iedere keer weer tegen opkijkt, gaat uitbesteden? Je houdt meer tijd en energie over om je bezig te houden met de zaken die je leuk vindt om te doen. Waardoor je veel meer energie en tijd hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Van overleven naar meer ontspanning, ruimte en groei.

Wat kan ik voor je doen?
▪️behandeling e-mails, verzending mailings;
▪️klant-, deelnemers- en financiële administratie;
▪️organisatie workshops en trainingen;
▪️plaatsing sociale media content en profielen up to date houden;
▪️bijhouden en updaten website;
▪️opmaak en verzendingen nieuwsbrief;
▪️podcast productie.

Wat breng ik?
▪️Met mijn betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen, kracht, humor, flexibiliteit, eerlijkheid en aanwezigheid breng ik rust, levendigheid en continuïteit.
▪️Door mijn overzicht, onafhankelijkheid en helicopterview zie ik snel waar dingen efficiënter of gestroomlijnder kunnen.
▪️Met mijn organisatietalent zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld.
▪️In mijn werk breng ik graag structuur aan en werk ik met lijstjes, zodat ik kan afvinken.
▪️Ik kijk en denk graag mee met de visie en de koers van jouw bedrijf.

Uren
Ik heb max. 8 uur in de week om je te ondersteunen.

Nieuwsgierig?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij, dan kunnen we elkaar leren kennen en de mogelijkheden bespreken. Stuur een mail naar welkom@ronaldsnel.nl