Massage (m/v)

LEES VERDER

LEES VERDER

LEES VERDER

Individuele sessies in ontspanning en lichaamsbewustzijn

Dragende handen

(massage voor vrouwen en mannen)

In de waan van de dag met de veelheid aan prikkels die op ons afkomen zijn we soms, voordat we het weten, een ‘wandelend hoofd’. En vergeten we ongewild de rest van ons lichaam. Als gevolg hiervan kunnen spanningen zich ongemerkt opslaan in jouw lijf. Door weer bewust te worden van het lijf kan je jouw behoeftes beter voelen en is het makkelijker om uit oude patronen te stappen.

Ben je ook benieuwd hoe je meer kunt ontspannen in je lijf? In een individuele sessie nemen we de tijd om hier samen in te voelen en help ik je met mijn handen en stem om contact te maken met die delen van je lichaam, die aandacht nodig hebben. Ik maak gebruik van bewegings- en ontspanningstechnieken zoals aanraking, druk en ritmische bewegingen. Dit helpt je om overbodige spanning los te laten en je lichaam te verzachten. Het resultaat na een sessie is een diepe ontspanning, meer balans in je lijf en meer aanwezigheid in je leven.

Ik help je graag om weer vanuit je hoofd in je lijf te zakken. Je bent van harte welkom!

praktisch

De sessie vindt plaats in een aangename warme ruimte. Je draagt naar keuze makkelijke kleding.

Een sessie kost €75,- en duurt 60-75 minuten.

MELD JE AAN VOOR 1 SESSIE

MAnnencoaching

Ken je het gevoel van niet goed genoeg zijn? Hou jij jezelf in? Leef jij je eigen leven of voldoe je liever aan de verwachtingen van anderen?

Diep van binnen weet je dat ze gelijk hebben, iedere keer neem je je weer voor om het morgen anders te gaan doen en overmorgen ben je weer terug bij af. Jarenlang heb ik zo lopen ploeteren, ik wilde het alleen oplossen en vond dat ik geen hulp van anderen nodig had. Totdat ik zo ongenadig hard onderuitging en mijn geliefde er in mee trok, dat ik geen andere uitweg meer zag dan hulp te gaan zoeken. Zo begon rond mijn 35ste mijn pad naar zelfontwikkeling.

Mannen hebben hun eigen kompas nodig om te weten welke stappen ze hebben te zetten in hun leven. Ik help je mee om je af te stemmen op jezelf. Leer hoe je om wat je tussen je verlangens inzet te transformeren. Zodat je zowel stevig als zacht met je omgeving in contact kan staan en jouw leven de richting kan geven die echt bij je past.

Als mannencoach wil ik graag samen met jou ervaren waar je nu staat in jouw leven. We gaan dit onderzoeken door middel van gesprekken en of je in jouw lijf spanningen of blokkades voelt. Ik leer je bewust te worden van deze spanningen in jouw lijf, zodat je deze herkent in situaties waarin je ongemak, hitte of andere ‘rare’ sensaties gewaarwordt in jouw lijf. Ikzelf krijg bijvoorbeeld als ik iets spannend vind vaak zweethanden. Dit is voor mij een teken om even diep adem te halen en de spanning of pijn te voelen en te erkennen. Als ik dit doe blijf ik in contact met de ander of de situatie. Het helpt mij ook om aan de ander te vertellen wat ik spannend vind. Het uiteindelijke doel is om buik, hart en hoofd met elkaar te verbinden, zodat er op al deze niveaus transformatie kan plaatsvinden.

Praktisch

Een sessie kost € 75,- en duurt ongeveer een uur.

MELD JE AAN VOOR 1 SESSIE

MELD JE AAN VOOR EEN VAN MIJN SESSIES