Bodywork

LEES VERDER

LEES VERDER

Individuele sessies lichaamsbewustzijn

bodywork

(voor vrouwen en mannen)

Vanaf je geboorte zit je in jouw lijf en reist het met je mee. Alles wat je meemaakt en ervaart, sla je niet alleen in je geheugen op, maar ook in je lijf, je hele leven lang. Als je te veel spanning opslaat, door bijvoorbeeld stress, burn-out, niet verwerkte mentale of emotionele stukken of fysieke malheur. Dan kunnen zich blokkades vormen in het lijf, omdat er geen goede doorstroom meer is. Bepaalde plekken waar dit gebeurt kunnen stijf, doods, vernauwen, koud, warm, of hard (bv je buik of solar plexus) aanvoelen, verkramping geven of nog erger men kan er ziek van worden.

Er is geen goede doorstroom meer in je lijf, je krijgt steeds minder ruimte, omdat de spanning niet wordt geabsorbeerd door het lijf. Langzaam kom je in een harnas terecht en heb je steeds minder contact met wat er in je lijf gebeurt. Je lijf komt los van je hoofd en je benadert je lijf vanuit je hoofd, in plaats van contact te maken vanuit je lijf met wat er is.

 In een bodyworksessie ga ik onderzoeken hoe het weer kan stromen in je lijf, zodat je weer vrijer kunt bewegen en ademen. Ik voel waar spanning en blokkades zitten en gebruik hierbij mijn handen voor het geven van fricties, aanraking, drukpunten en ritmische bewegingen. Dit kan soms vrij intens aanvoelen. Op deze manier krijg je meer ruimte in je lijf en kunnen de blokkades en spanning zich openen en losgelaten worden.

praktisch

De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Je draagt tijdens de sessie naar keuze makkelijk zittende kleding.

 

MELD JE AAN VOOR 1 SESSIE

Alchemie coaching

Alchemie Coaching

Het goud is al in jou aanwezig, dat is het uitgangspunt in mijn alchemie coaching. Samen gaan we onderzoeken wat jij tussen jou en je al aanwezige kwaliteiten of natuurlijke essentie hebt gezet, waardoor je nu een ingehouden leven leidt. (Of beter gezegd: lijdt.)

Je verlangt naar een vervullend leven, maar durft dit verlangen niet te accepteren en te leven. Je draait eromheen en stelt het steeds weer uit: morgen ga ik veranderen.

We gaan het verleden, heden, denken en voelen weer met elkaar verbinden, zodat je in jou midden/levenskern komt en daar steeds meer kunt blijven. Je leert ook hoe je weer in deze staat kunt komen.

In deze staat maak je weer contact met je verlangen en ga je dit stap voor stap meer aannemen. Totdat je hetgeen wat je ertussen hebt gezet, kunt laten. Je leert om te kiezen voor je verlangen en niet meer voor het uitstellen.

We gaan op zoek naar jouw natuurlijke essentie en verbinden deze met je fysieke lijf en levenskern.

Hoe gaan we dit doen?

Ik zeg bewust WE, omdat we samen in een veld zitten waarin alchemie kan ontstaan. Zodat je kunt verbinden met het al in jou en om je heen.

Als we in deze kookpot zitten, ga jij jouw goud ervaren. Niet alleen met je intelligentie, maar vooral in jouw lijf. We doen oefeningen om in jouw lijf te komen en soms zal ik je bodywork geven, zodat je het in jouw lijf kunt integreren.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur een mail naar welkom@ronaldsnel.nl
Liever eerst kennismaken? Mail me dan om een gratis Zoom-kennismakingssessie van 30 minuten af te spreken.

Praktisch

Een sessie kost € 85,- en duurt ongeveer een uur.

Liever eerst kennismaken? Mail me dan om een gratis Zoom-kennismakingssessie van 30 minuten af te spreken.

MELD JE AAN VOOR 1 SESSIE

MELD JE AAN VOOR EEN VAN MIJN SESSIES