Graag neem ik je mee in wat ik nu aan doen ben op werkgebied en wat er aankomt.

Naast mijn eigen mannenwerk en Bodywork voor mannen en vrouwen. Ben ik ook bezig om Life Projects Nederland, samen met Brechtje Schoofs op- en in het veld te zetten. Brechtje is de founder van LPN en ze leidt de workshops. Ik ben de basis van de organisatie en doe o.a. de deelnemersregistratie en organisatie van de workshops.

Ik heb me de laatste jaren verdiept in de alchemie en het is voor mij een manier van leven geworden. Alchemistisch leven is voor mij naar binnen gaan, onderzoeken wat er zit en dit voelen, zonder er aan vast te houden of mee te gaan in het verhaal van mijn lijden.Door dagelijkse cultivatie van Chi Küng, yoga en meditatie kom ik steeds meer bij mijn plek van goedheid in mijn lijf, onder mijn navel.

Alchemie helpt mij om de goedheid, wijsheid en mijn potentie, die al in mij zit (en in iedereen). Om deze steeds meer als leidend te nemen en niet meer te kiezen voor de angst en mijn verhaal erom heen. De koning zit op zijn troon.

Wil je weten of Alchemie iets voor je is?
Dan nodig ik je uit om naar de Open dag van Life Projects Nederland op 10 september in Rotterdam te komen. De toegang is gratis.

Het programma
Het programma start om 13.00 en loopt door tot ongeveer 17.00. Vanaf 12.30 ben je welkom. Het is een volledig programma, dus later komen kan helaas niet. Er is mogelijkheid in het programma voor het stellen van vragen. Na afloop is er tijd om nog een drankje te nuttigen.

Locatie
Cursuscentrum Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051 GE Rotterdam

Aanmelden
Je dient je vooraf per mail aan te melden bij mij: administratie@brechtjeschoofs.nl
Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen zijn. Dus is het fijn, als je niet komt, jezelf via de mail weer af te melden. Zo maak je een andere persoon blij met je plek.