Mannentraining – Leef je potentieel – start 13 oktober

Mannentraining – Leef je potentieel

Ergens diep van binnen weet je wat wil en wat je hier hebt te doen. Gaandeweg ben je het gevoel met jouw levensmissie kwijtgeraakt en de verbinding met je potentieel. Je ego zit op de troon en je koning is een minister geworden. In deze training gaan we kijken wat je tegenhoudt om je potentieel te leven en jouw koning weer op de troon te krijgen. Zodat je je herinnert en weet wat je hebt te doen. We gaan op zoek naar je levensmissie.

Waar gaat het over?
Een mens gedijt het best als hij vanuit zijn midden kan leven. Dat je leeft vanuit jouw kern, op de as tussen heden en verleden, het doen (mannelijk) en voelen (vrouwelijke) en hemel en aarde. Dit punt is het nu en zit al in je lichaam, ergens onder jouw navel.
Om als man hiermee weer in verbinding te komen, heb je te zijn met andere mannen. Zodat, zonder afleiding, je kunt spiegelen, opladen, schop onder je kont krijgt en andere mannen weer leert toelaten en vertrouwen. Zodat je heelt, in je midden komt en een aanwezig en levendig mens wordt.
De wereld heeft zulke mannen nodig!
Wat gaan we doen?
Op 8 vrijdagavonden gaan we onderzoeken hoe je weer in contact kunt komen met je midden en van daaruit je levensmissie gaat herinneren en benoemen. We gaan kijken wat je tussen jou en je levensmissie hebt ingezet.
Dit gaan we doen via veel lichaamsgerichte oefeningen, geleide meditaties, deelrondes en oefeningen.

Wat geeft deze training jou?

  • Weer in verbinding zijn met je kern en levensmissie.
  • Je leert je ego patronen doorzien en krijgt er bewustzijn op, zodat je makkelijker een keuze kan maken om in je midden te blijven of er sneller terug te keren.
  • Kiezen voor aanwezigheid, ipv afwezigheid of in een verslaving.
  • Zicht op je emoties.
  • Weer contact met je seksuele levensenergie.
Praktische informatie
Data
Introductieavond 29 september.
Deze avond is voor alle mannen, die geinteresseerd zijn om de training ‘Leef je potentieel’ te gaan volgen. De entree is € 5,-, de avond is van 19.30 t/m 21.30, in WOLK te Rotterdam.
Opgeven kan via welkom@ronaldsnel.nl
Start training
Op vrijdagavonden van 19.30 t/m 22.00, vanaf 19:15 is de deur open:
13 en 27 oktober
17 november
1 en 15 december
12 januari
2 en 9 februari
Locatie
WOLK
Wolphaertstraat 19 | 3082 BJ | Charlois, Rotterdam aan de Wolphaertstraat 19 | 3082 BJ.
Investering
Vroegboekkorting t/m 30 september € 249,-
Prijs vanaf 1 oktober: € 289,-
Aanmelden
Onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens, mailen naar Ronald Snel: welkom@ronaldsnel.nl
Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 maart 2023