Nieuwe Mannencirkel ‘Kom in je lijf’

Heb je het idee dat je alles voor elkaar hebt in jouw leven? Huis, auto, gezin, regelmatig op vakantie. En toch hoor je regelmatig een stem in je achterhoofd die zegt, ‘ik wil uit dit keurslijf’ of ik wil even helemaal niks’.  Of je voelt ergens in jouw lijf een constante onrust of pijn. Of je zit heel veel vaak met je gedachten elders waar het ‘beter’ is, zodat je niet aanwezig hoeft te zijn in het moment.

Dit zijn signalen die je serieus hebt te nemen als man, als je dat niet doet en door blijft gaan, dan ligt een burn-out of fysieke klachten om de hoek. En ondertussen heeft jouw omgeving / geliefde / kinderen / werk te dealen met een man, die niet lekker in zijn vel zit en vaak niet werkelijk aanwezig is. Met alle gevolgen van dien…

Wat je te doen hebt als man om hieruit te komen is werkelijk te luisteren naar jouw lichaam. Wat voel ik mijn lijf en wat wil het mij zeggen. Als je je hier bewust van wordt, dan ontstaat er meer ruimte in jouw lijf en een weten wat je te doen hebt. Dan pak je je zwaard en ga je ervoor staan.

In de mannencirkel ‘Kom in je lijf’ gaan we door middel van veel lichaam gerichte oefeningen zakken in het lijf, die je aanwezigheid als man versterken. Om uit je hoofd in je lijf te komen. Pas als je echt aanwezig bent in je lijf kun je de essentie delen van wat er in je speelt als man. En kun je jouw verlangen leven of in de wereld zetten. Het is een cirkel waarin we lichaam gerichte oefeningen afwisselen met delen van wat er in je leeft.

Zodat je je man zijn vanuit jouw lijf gaat ervaren en vandaar uit in verbinding brengt met andere mannen. Zodat hart en lijf verbonden zijn. Zodat we in het dagelijks leven uit de man die een robot is stappen. En vanuit hart en lijf aanwezig kunnen zijn in de wereld en bij onze dierbaren.

Wil je eerst kennismaken of voelen of dit iets voor je is?

Introductieavond
Ik geef op woensdag 7 september een introductieavond voor de mannencirkel cyclus, die op 21 september van start gaat, in de Zevende Hemel aan de Laan van Meerdervoort 190 te Den Haag.
Investering € 7,50,-.
Mail me als je een plek wil. Er is een beperkt aantal plekken.

De mannencirkel cyclus Kom in je lijf
wordt gegeven op 8 woensdagavonden, van 19.30 t/m 21.30, op:
21 september
5 en 19 oktober
2, 16 en 30 november
7 en 21 december

In de Zevende Hemel aan de Laan van Meerdervoort 190 te Den Haag.
Investering € 240,-.
Mail me als je een plek wil. Er is een beperkt aantal plekken. Je bent van harte welkom

Algemene voorwaarden voor deelname aan de cyclus:
Na definitieve opgave ben je altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als je je niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding hebt afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat je plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaal je alleen € 25,-  administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal hij zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 mei 2022