"

Lees verder

Lange tijd had ik een sluimerend verlangen. Zo wilde ik graag een eigen mannencirkel opzetten, maar ging er jarenlang niet helemaal voor. En als ik er voor ging dan vond ik te spannend om dit verlangen helemaal toe te eigenen, belichamen en in de wereld te zetten. Zo had ik dat met meer dingen in mijn leven.
Ik deed het te veel vanuit mijn comfortzone en had in de uitvoering weinig contact met mijn lichaam. Waardoor het vaak mechanisch, hoofdig werd en weinig diepte had.
Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de intelligentie van het hoofd. Maar niet als de waarnemer of innerlijke criticaster het te vaak voor het zeggen heeft en op de troon zit. Dan krijg je een gecontroleerd leven in de comfortzone. Zo heb ik lang geleefd. Niet te diep in het water. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren.
Wil je leren om dieper het water in te gaan en daarbij contact met je lijf te houden? 


Data: Start in september, het wordt een cyclus van 10 bijeenkomsten, om de 2 weken. De precieze data volgen nog.

Locatie: De Zevende Hemel aan de Laan van Meerdervoort 190 te Den Haag. Van 19.30 t/m 22.00

Investering: € 299-.
Opgeven: stuur een mail met jouw adres en telefoonnummer naar welkom@ronaldsnel.nl
.
Wat gaan we doen?
We zullen lichaamsoefeningen doen die je aanwezigheid als man versterken. Om uit je hoofd in je lijf te komen. Pas als je echt aanwezig bent in je lijf kun je de essentie delen van wat er in je speelt als man. En kun je je verlangen leven of in de wereld zetten. Het is een cirkel waarin we lichaam gerichte oefeningen afwisselen met delen van wat er in je leeft.
Zodat je je man zijn vanuit je lijf gaat ervaren en vandaar uit in verbinding brengt met andere mannen. Zodat hart en lijf verbonden zijn. Zodat we in het dagelijks leven uit de man die een robot is stappen. En vanuit hart en lijf aanwezig kunnen zijn in de wereld en bij onze dierbaren.
.
Wil je eerst kennismaken of voelen of dit iets voor je is?
Ik geef op een nog nader te bepalen datum een introductieavond voor de najaarsmannencirkel in de Zevende Hemel aan de Laan van Meerdervoort 190 te Den Haag.
Van 19.30 t/m 21.30. Investering € 7,50,-
Mail me als je een plek wil. Er is een beperkt aantal plekken.
Je bent van harte welkom.
 Zie link in de opmerkingen voor meer info.

.

Algemene voorwaarden
Na definitieve opgave ben je altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als je je niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding hebt afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat je plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaal je alleen € 25,-  administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.