Hemel en aarde retraite

Hemel en aarde retraite

Als we hemel en aarde in ons samen laten komen zijn we verbonden met het grotere geheel, als zowel verbonden met onze individuele kern. Licht en materie samen gebracht. Deze dagen gaan over het mysterie van leven te ontvangen in jouw essentie.

De oorspronkelijke vader (hemel) en moeder (aarde) brengen ons in het levensveld waar we ons laten drijven en onderdompelen. Daarin kun je ontvangen wat je nu nodig hebt op jouw levenspad.

De bevruchting van een eicel (water) en zaadcel(vuur) waar je uit bent ontstaan, brengt je in het leven. Je lijf en energie systeem is verbonden met de taal van de kosmische levenswetten. Daarmee draag jij in jou wat natuurlijk leven is. Via de heilige geometrie wordt die herinnering weer geactiveerd. Zo kun je jezelf uitlijnen met het leven en ervaren hoe het leven bedoelt is.  Om voorbij onze oude imprints ons wereldse leven naar een diepere laag te zinken.

Tot diep in jouw wortels aanwezig zijn. Brengt je bij jouw bron van vitaliteit. Weer thuis komen in de wortel van je levenskracht brengt je in jouw individualiteit. De vitaliteit die je van binnen uit opvult, stroming geeft en waar in de stilte van het diepe water je zenuwstelsel rust vindt.

We verfijnen en verruimen het bewustzijn met de hemel en tegelijk cultiveren we de wortels diep in de aarde. Zo kan de split van boven en beneden oplossen en je volledig incarneren.  En kun je de God-mens hier op aarde worden, die jij in essentie al bent.

Naast ons te laven aan hemel en aarde gaan we deze 4 dagen je kern laten voeden door de natuurkrachten. Onder andere door 5 elementen yoga, levenskracht ritueel en bodywork, chi kung en rituelen die ontstaan. Om van daaruit verbondenheid te ervaren met alles om ons heen.

We nodigen je uit om in deze retraite volledig in jouw (zielen) aantrekkelijkheid te gaan staan. Gesteund, gedragen door de aarde en gekoesterd en verruimd door de hemel.

Praktische informatie

Datum
7 t/m 11 juli 2022
Donderdag 7 juli start in de avond, 18:00/19:00 eten en kennismaking.

Locatie
Land van Yemaya
Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde (te Groningen)
Nederland

Voor wie?
Voor vrouwen, mannen en stellen vanaf 18 jaar.
Begeleiding
Brechtje Schoofs – trainer
Ronald Snel        – co-trainer

Investering retraite
€ 550,-

Verblijfkosten

 • 1 zolderkamer voor 8 personen € 384,- p.p.
 • 3 vierpersoonskamers € 395,- p.p.
 • 2 tweepersoonskamers € 410,- p.p. (aparte bedden)
 • 3 eenpersoonskamers € 458,- p.p.
 • Eigen tent (geen stroom) € 322,- p.p.
 • Camperplaats (met stroom) € 338,- p.p.

Inclusief

 • Gebruik van het prachtige landgoed (van Yemaya o.a. sauna en zwemmeertje)
 • 4 x biologisch ontbijt
 • 4 x biologische lunch
 • 4 x maal biologisch diner
 • Op het Land van Yemaya wordt vegetarisch en biologisch gekookt met lokale ingrediënten
 • Dagelijkse schoonmaak sanitair, groepsruimtes en afwas.

Extra ontspannen
Om extra te ontspannen kun je je bij Eva Leens (tegen betaling) heerlijk laten masseren tijdens het retreat.
Wat een massage van Eva je geeft is: Via het hartgebied weer contact maken met je lichaam, ontspannen in jezelf en aanwezig zijn bij wat IS. De eenvoudige maar noodzakelijke voorwaarden om te voelen waar het Leven je naartoe wil bewegen.

Vragen / Opgeven bij
Mail je naam, adres, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens naar Ronald Snel:
administratie@brechtjeschoofs.nl

Algemene voorwaarden

 • Na definitieve opgave bent u altijd het gehele retreat bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen €50,- administratiekosten.
 • Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 maart 2022